Mænds Motionsdag

En hygge aften med puls og spænding for mænd! Tykke og tynde, høje og lave, sjove og kedelige, advokater og skraldemænd, tandlæger og håndværker – ja ALLE kan være med og få en mande-aften på den fede måde!

Kom alene eller som hold á 3 personer – vi sørger for aktivitet og konkurrence der passer til begge!

Hvad skal der ske? I skal spille Billard – I skal spille Bowling og I skal spille bold – floorball!

Hvornår: tirsdag den 1. september kl. 18.00 – 21.00

Hvor: Ved Tinghallen, Viborg

Pris: Kr. 50,00, betales på Mobil Pay nr. 308978.

Dagens program:

Vi starter med en samlet info og lille let og sjov opvarmning – lidt kampråb og skaber den gode ”konkurrence” stemning og så skal der dystes og især hygges.

I kommer til at dyste ca. 25 minutter i hver aktivitet, så der rokeres rundt mellem de 3 aktiviteter. Ved alle aktiviteter er det om at ”score” bedst og der kåres en vinder i hver disciplin samt en allround vinder.

Fælles hygge afslutning. Der serveres en pølse og en øl, mens der fortælles røver- og pralhistorierne samt kåringen af aftenens ”fedeste” hold og individuelle vindere!

Billard: Individuel: Du spiller mod en modstander, men det er dine point der tæller mod alle spillere hele aftenen! I skiftes til at komme til bordet og støde. Hold: I møder et andet hold, men det er jeres point der tæller mod alle hold hele aftenen! Holdene skiftes til at sende en spiller til bordet og støde, spillerne på holdet skal på skift til bordet.

Bowling: Individuel: Du spiller mod en modstander, men det er dine point der tæller mod alle spillere hele aftenen! I skiftes til at kaste. Hold: I møder et andet hold, men det er jeres point der tæller mod alle hold hele aftenen! Holdet deles ud på 3 baner, så I har en spiller på hver bane, de 3 spillers point lægges sammen og er holdets score! De 2 spillere (1 fra hvert hold) på en bane, skiftes til at kaste.

Bold – Motions Floorball: Motions floorball spilles på en lille bane (ca. 10x20 m). Vi spiller 3 mandshold turnering. Der vil være stave og bolde.

Individuel: Du sættes sammen med 2 andre spillere ved lodtrækning. I spiller så mod andre sammensatte hold. Spillerne på et sammensat hold får den samme point score, som de tager med i deres egen score. Hold: I spiller mod andre hold. Fælles for individuel og hold: Der laves en lille pulje, 2-4 hold alt efter total antal tilmeldte. Puljerne fordeles ved lodtrækning. Vinder af puljen score 10 point, nummer 2 får 8 point, nummer 3 får 6 point, nummer 4 får 4 point. Derudover scores der bonuspoint ved følgende: først scorede mål i en kamp = 1 bonuspoint, sidst scorede mål i en kamp = 1 point, (bonus point tæller ikke med i afgørelsen af selve puljen, men i kampen mod de andre puljer. Der er ikke en puljevinder finale)

Viborg Firma og Familie Idræt glæder sig til at se jer ALLE.

Husk at betale hold beløbet kr. 50,- per hold på mobil pay 308978!

Begge del skal være modtaget før tilmelding er godkendt.


CVR: 31 84 38 20
Handelsbetingelser

Viborg Firmaidræt

Tage Jensen
Anemonevej 4
7850 Stoholm
Tlf. 20 77 36 12

viborg1@teamfirmaidraet.dk

 

 

 

CVR: 31 84 38 20
Handelsbetingelser