Firmaidræt Open

 

Dyrk sammenholdet til Firmaidræt Open

Boost dit humør, send din puls i vejret – og gør det sammen med dine kolleger til Firmaidræt Open. Et åbent idrætsstævne med aktiviteter for alle. Både dig, der er vild med fart over feltet og sved på panden – og dig, der dyrker idræt med et koncentreret sind og en rolig hånd. Uanset hvad, så rejser du og kollegerne hjem med rygsækken propfyldt med gode minder, der styrker sammenholdet på jeres arbejdsplads.

Aktiviteter for alle – i hele landet

10 lokale firmaidrætsforeninger byder velkommen som arrangører i samarbejde med Dansk Firmaidræt
12 idrætter kan du og dine kolleger og venner dyrke
15 stævner over hele landet

Saml alle medarbejdere til ét stævne – eller grib chancen for at hive titlen som Firmaidræt Open-mestre hjem i en række idrætter ved at deltage i flere stævner.

Find dit Firmaidræt Open-stævne på siden her, og sæt et stort kryds i kalenderen 🤩

Få hele oplevelsen med
Til Firmaidræt Open har vi naturligvis fuldt fokus på idrætterne – og bestemt også på sammenholdet. Det sociale samvær er ét af stævnernes højdepunkter, så alle arrangørforeninger har lagt sig i selen for at skabe hyggelige rammer med fællesskab i højsædet. Nogle stævner lægger ud med en fælles morgenmad – og til andre stævner mødes deltagerne efter aktiviteten og tanker energidepoterne op med god mad. Vi garanterer en hyggelig dag – uanset hvilke stævner du og dine kolleger deltager i.

Varm op med os på Facebook
Mens du glæder dig til igen at dyrke sammenholdet til Firmaidræt Open, kan du varme op sammen med os  Firmaidræt Opens Facebook-side.
Så hop ind, og bliv en del af det digitale fællesskab sammen med os. 

Tilmeld jer her

www.firmaidraet.dk/events/arrangementer/firmaidraet-open/