Padel

En hurtig voksende idrætsgren, hvor alle kan være med! Let at gå til, sjovt og skånsomt. man kan sige meget om Padel, men vi syntes bare du skal komme og prøve det og afgøre det selv! Der er en gratis prøvetime!

Vi tilbyder 2 muligheder for Padel!

Træning
Vi tilbyder trænings pas hver tirsdag morgen kl. 07.00 - 08.00 og 08.00 - 09.00, (tider fra kl. 6-7 og 9-10 kan evt. komme i spil senere) for dig og dine kollegaer!
Vi sørger for at sætte spillere sammen så alle får øvet sig, hygget sig og får spillet en masse god Padel!
Så det kræver ikke du har en makker med, men I kan også fint komme 2 sammen og danne par!

Sted: Viborg Padel Club, Livøvej 28, 8800 Viborg

Pris per person kr. 500,- for 12 uger, 1 time hver tirsdag, inkl. medlemskab af Viborg Familie og Firma Idræt.
Der er Padel bat i hallen, og vi sørger for bolde.
Prøvetime aftales med Tage Jensen, senest 2 dage før!
Tilmelding til Tage Jensen, tagej67@gmail.com, senest 2 dage før første spilledag!
Skriv i emnefelt: Padel træning og oplys, navn, ønsket spilletid (7-8 eller 8-9), mail og telefon nr. samt evt. firmanavn, faktura vil blive fremsendt.

Seniorer er også velkommen.

Firma turnering (for alle)
Kom og vær med til en ny turnering i en ny sportsgren i Viborg Firmaidræt. Vi har i samarbejde med Viborg Padel Club skabt rammerne for en par-turnering for firmapar, alle er dog velkommen.
Vi forsøger at starte turneringen op den 10. november (eller så hurtigt som muligt der er deltager nok) og kører i første omgang 6 uger/3 runder, så vi slutter med at kårer en vinder her i 2020.

Pris kr. 100,- per par. Herefter betaler i selv baneleje for afvikling af de 4 kampe. Inkl. medlemskab og præmier – der vil være præmier til bedste par, samt lodtrækningspræmier.
Der kan bookes baner ved Viborg Padel Club, til reduceret pris til turneringskampe!
Spiller I mellem kl. 06 og 16, så kan en bane bookes til kr. 150 (mod normal prisen på kr. 190)
Spiller I efter kl. 16, så kan en bane bookes til kr. 220 (mod normal prisen på kr. 240)
For at booke til denne pris skal I bruge den kode som sendes ud sammen med kampplanen og den kan kun bruges 1 gang! Misbrug kan medføre at et par smides ud af turneringen.  

Der udsendes kampplan hver 2. tirsdag, så er der 12 dage til at få spillet kampen. I indberetter selv resultat, sker via et link i får tilsendt fra Stævneplanner. Der laves ny kampplan, som udsendes tirsdag. Vi spiller stigesystem, hvor vinder kravler op ad stigen og taber ned af stigen. Herved møder i mere og mere jævnbyrdige modstander! Har i en kamp der er meget kort (stor forskel i niveau) håber vi at I får spillet noget padel sammen og at de gode hjælper de andre videre, give små tip i spillet efter selve matchen er afgjort! Vi hjælpes med at alle får en god oplevelse.

På sigt arbejder vi for at der kommer så mange deltager at vi kan dele op i A-B-C rækker samt herre - dame - mix. Men nu starter vi med en turnering for alle! Der kan komme nye hold med for hver runde, så hold jer ikke tilbage fordi det er gået i gang.
Et par må bestå af 3 på forhånd navngivne spiller m/k.

Tilmelding: Skriv en mail til tagej67@gmail.com. Skriv i emnefelt: Padel Firma turnering, oplys: par navn; spillernavne, firma, kontakt telefonnummer, kontakt mail. Faktura sendes efterfølgende.

Hjælp os med at sprede budskabet - inviterer andre firmaer, kollegaer og venner!

En kamp spilles bedst af 3 sæt eller på tid - 50 min. Det afgør I selv inden kampstart af hensyn til banebooking! 

CVR: 31 84 38 20
Handelsbetingelser

Viborg Familie- og Firmaidræt

Tage Jensen
Anemonevej 4
7850 Stoholm
Tlf. 20 77 36 12

viborg1@teamfirmaidraet.dk

CVR: 31 84 38 20
Handelsbetingelser