- et år fyldt med aktive oplevelser til dig og dine venner

Viborg Syd Idrætscenter, Viborg familie og Firmaidræt og Dansk Firmaidræt er gået sammen i et partnerskab. Vi vil sætte bevægelse i arbejdspladserne i Viborg - og vi håber, at i vil være med.

Vi kalder det "Zonen". Og vi er jeres nye leverandør af aktive oplevelser. Events, aktiviteter og arrangementer, hvor vi dyrker kollegasammenholdet og styrker de sociale bånd på arbejdspladsen - med smil, sved og sjov konkurrence som både mål og middel.

Og så er der jo også altid de beviste, gavnlige sideeffekter: Man får mere energi , mindre sygdom og bliver stærkere - ikke kun i lattermusklerne.

På side ovenfor finder I et årshjul, vi har udviklet i samarbejde med en række lokale. Der er lidt for enhver smag: Tæl skridt-kampagnen, naturskønne gåture, Padel, floorball, gå/løb-tema, turneringer, foredrag og en lokal idrætsdag, hvor i dyster på tværs af arbejdspladser.

Når I er en del af Zonen i Viborg, får I adgang til hele Paletten. I køber ind på hele året til en samlet pris pr. medarbejder.

Herefter kan i frit vælge, hvad I vil deltage i. Nogle vil deltage i det hele - andre vælger nogle aktiviteter. Vi har sat prisen efter, at I får noget for investeringen - uanset hvad. Det kan vi, fordi Zonen er båret af frivilligt engagement. Og fordi, vi vil have mange med i det aktive fællesskab i Viborg.

Sådan en sund investering i det gode kollegaskab koster 200 kr. pr. medarbejder for et år. ...-jeps: Det er 16,6 kr. om måneden pr. medarbejder

Tak et kig! Vi håber, I vil være med.

hep, hop og highfives fra Zonen i Viborg

Tæl Skridt

1 betalt kampagne (værdi: 70 kr. pr. deltager) i Danmarks største skridttæller-kampagne . I vælger selv, hvilken I vil have gratis - og kan naturligvis tilmelde jer de andre 3 udover.

Floorball

Februar, marts og april står i floorballens tegn. Book en bane, som vi kommer ud på jeres arbejdsplads med. Eller kom forbi Viborg Syd onsdage fra 18-19 i perioden. Vi afslutter med en Floorball-turnering i marts.

Padel

Fra april til juni kan I prøve kræfter med Danmarks hurtigst voksende sportsgren: Padel. Vi står klar med baner, bats og bolde til jer. Og afholder en turnering inden sommerferien. Ved medlemskab får du muligheden for at booke 1 times Padel bane ved Viborg Syd Idrætscenter, som du kan dele med dine andre medlemsaktive kolleger. Så kan I komme i tip-top Padel-form til den endelige dyst!

Løb/Gang

Vi tilbyder jer guidede mandagsgåture den første mandag i hver måned på mellem 2,5 og 5 km. Fra august til oktober sætter vi særlig fokus på at få gang i benene og har en instruktør klar, der vil hjælpe dig og dine kolleger godt i gang (igen) med løbetræningen og de gode gåture hver mandag klokken 15:30.

Arbejdspladsernes motionsuge

Uge 41 er hele Danmarks Motionsuge. Også Viborgs. Her kan I deltage i sjove aktiviteter, små konkurrencer og events i løbet af ugen.

DIGITAL MOTIONSPAUSE

Når I køber ind på Zonens basispakke, finder vi i fællesskab en dato for hvornår I vil have en lille peptalk på jeres arbejdsplads. Her får alle kollegerne inspiration, viden og at mærke på egen krop, hvor meget det gør at få bevæget sig lidt i løbet af arbejdsdagen. Der er grine garanti! Du kan booke jeres diditale motionspause med Kasper på mail: kk@firmaidraet.dk

Mænds Motionsdag

Tag dine kammerater og kollegaer med den til sjov motion og fællesskaber! Vi mødes ved Liseborg Syd Idrætscenter, til en dag hvor der er mulighed for at prøve kræfter med enten Padel, Floorball eller Badminton, hvor 3 halvleg byder på øl og pølser. Som medlem af Zonen, får du 20% rabat på tilmelding!

Sådan et år - et år fyldt med oplevelser og sammenhold kan i få til kun 200 kr. pr. medarbejder

Er klar? eller har I spørgsmål?

Skriv til Viborg familie og firmaidræt på: viborg1@teamfirmaidraet.dk

angiv: arbejdsplads, kontaktperson (navn, mail + tlf.)

Antal Zone-deltagere (navn, fødselsdag, mail + tlf.)

Se mere på:

www.viborgfirmaidraet.dk

Når I tilmelder jer, bliver I medlem af Viborg Familie og firmaidræt. det betyder, at I kan deltage i foreningens aktiviteter.