Kollegakampen vender tilbage!

som kører hver år i uge 41

Hver år står vi, sammen med Dansk firmaidræt, klar til at sætte vores præg på Danskernes motionsuge, og det skal være i fællesskab med jer! Vi kommer ud med 6 forskellige aktiviteter, og i skal blot møde op med jeres gode humør! 

Til hver runde kan der være 6 hold, af 4-8 personer. Skulle deltager interessen bliver stor, så supplere vi naturligvis med flere runder!

Aktiviteterne vi bringer har fokus på samarbejde og det er noget alle kan være med til. De lyder som følgende:

Beskrivelse af aktiviteter:

Floorball: Præcisions skud i et floorball mål. Hver gang bolden rammer et af de 5 huller i det udspændte lærred, er der point. Det gælder om at indsamle flest point indenfor tidsrammen.

Padelbong: Med inspiration fra padel tennis, er padelbong opstået. Der opstilles 6 spande i pyramideform. Deltagerne skal nu på skift skyde en padelbold i en spand med et padel bat. Hver gang der skydes i, fjernes en spand, så det bliver sværere og sværere. Når alle 6 spande er ramt, er der scoret 7 point og de 6 spande stilles op igen. Det gælder om at indsamle flest point indenfor tidsrammen

Balle bold: En deltager med velcrovest på, skal gribe bolde fra en kaster på holdet, der har blindebriller på. Hver grebet bold givet 1 point. Holdets deltagere roterer mellem kaste/gribe opgaverne. Det gælder om at indsamle flest point indenfor tidsrammen.

Stigegolf: Der opstilles en stigegolf-trappe. Hver deltager får nu 3 bolas, der kan scores henholdsvis 3,2 eller 1 point, afhængig af hvilket trin man rammer. Det gælder om at indsamle flest point indenfor tidsrammen.

Boccia: Der opstilles en curling inspireret bane med en målplade. Hver deltager kaster nu 2 bocciabolde. Der gives point ud fra alle boldenes endelige placering. Det gælder om at indsamle flest point indenfor tidsrammen.

Labyrint banen: 4 deltagere fra et hold står sammen og holder en labyrint plade. Det gælder om hurtigst muligt at få kuglen fra start til slut. For hver gennemført bane gives der point. Det gælder om at indsamle flest point indenfor tidsrammen.  

Alle aktiviteter udføres på tid, 6 minutter konkurrence tid. Der roteres mellem alle holdets deltagere under aktiviteter.