Søndersøløbet

For arbejdspladser

Vil jeres arbejdsplads gerne holde et billigt, nemt og socialt personalearrangement?
Det hjælper Viborg Familie- og Firmaidræt jer gerne med!

I år giver vi jer nemlig muligheden for at deltage i Søndersøløbets March (kl. 17.00) eller Hovedløb (kl. 19.00) til lave priser! Dette foregår tirsdag d. 28. maj 2024.

Ved at tilmelde jer under vores ”løbefællesskab” (klub/forening) og stille op i Viborg Familie- og Firmaidræts navn, kan I pr. person deltage for:

  • 50 kr. til Marchen (inkl. startnummer samt diplom, kage og kaffe ved Fodslaws telt, når I kommer i mål)
  • 100 kr. til Hovedløbet (inkl. startnummer, eksl. t-shirt). Koster normalt 175 kr.


Tilmelding foregår her: https://my.raceresult.com/269849/registration (scroll ned i bunden af siden)

Her har vi et forslag til, hvordan I bruger disse tilbud til at lave et godt, hyggeligt og nemt personale-arrangement for jeres arbejdsplads tirsdag d. 28. maj:

  • Alle møder op på plænen ved Golf Hotel Viborg, allersenest kl. 16.45.
  • March-gængerne sendes godt afsted kl. 17.00.
  • Når march-gængerne kommer i mål, cirka kl. 18.00-18.30, kan I alle spise fælles medbragt mad eller nyde en frankfurter og øl/vand (50 kr., husk forudbestilling). Så kan I hygge jer på pladsen og eventuelt spille nogle havespil, som I selv medbringer.
  • Løberne sendes godt afsted kl. 19.00
  • Når løberne kommer i mål, giver I alle hinanden highfives og siger ”Mange tak for i dag – det må vi hellere gøre igen næste år”.


Så har I som arbejdsplads/kolleger tilbragt nogle hyggelige timer sammen, måske fået sved på panden, men med garanti fået et smil på læben!

 

Her er også nogle andre tilbud, I kan benytte jer af:

Ønsker I som arbejdsplads at stille op med min. fem ansatte i Søndersøløbets Firmadyst og dermed stille op i arbejdspladsens eget navn, koster det 175 kr. pr. person. Her har I mulighed for at vinde fede præmier, som Viborg Familie- og Firmaidræt sponsorerer. Tilmelding foregår under ”Tilmelding til Firmadysten”.

Brug samme link som længere oppe (forbliv i toppen af siden).

 

Vi håber på en solskinsrig dag med mange glade unge som ældre, ansatte som arbejdsgivere, løbere som ikke-løbere, der sammen tager turen om Søndersø! ☀️

Du kan læse mere om Søndersøløbet, programmet, sponsorerne og betingelserne for deltagelse ved Hovedløbet på: https://soendersoeloebet.dk/tilmelding/

Har du nogle spørgsmål til ovenstående eller har brug for hjælp på anden vis, kontakt da: Mette Tange Carstens, tlf. 20167405, viborg2@teamfirmaidraet.dk eller Viborg Idrætsråd, tlf. 86625533, adm@viborgidraetsraad.dk

 

Vil du deltage som privatperson, eventuelt sammen med dine hold-/foreningskammerater, venner eller familiemedlemmer? Tjek dette link ud: Søndersøløbet tilbud til privatpersoner 

Vidste du at...

Vi har modtaget støtte fra Anders Brøndums Velgørende Fond og Nordea Fonden til skift af klæde på vores billardborde.

Tusind tak for støtten!