NYHEDER

Floorball.

Vi har startet op med floorball hver tirsdag fra kl. 11,00 til 12,00 og hver onsdag aften fra 18,00 til 119,00 i Liseborg Centret. så kom og vær med. Der er plads til alle, som kunne tænke sig at være til en spil med masser af motion og action. Se mere på aktivitets siden, under Floorball.

Dartsæsonen er i gang, der er stadig ledige pladser. Så kom og vær med. Vi har fået de nye Scoiliabaner hvor der kan spilles både intern og online mod andre klubber eller spillere både i Danmark og udlandet. Vi kan lave kampe eller turneringer online, der er kun fantasien der sætter grænser

Se aktivitetssiden. 

Vil du være med til at skabe nye aktiviteter i Viborg Familie og Firmaidræt

Viborg Familie og Firmaidræt er altid klar til at starte nye aktiviteter. Går du og drømmer om, at være den der vil være med til at gøre tilværelsen noget sjovere for andre. Det siger sig selv, det kaster ikke noget løn af sig, men man får nogle gode oplevelser. Hvis dette indslag har vækket noget i dig, så kontakt mig på mail eller telefon.

Nye aktiviteter kunne være:

Skak.
Dans.
Zumba.
Stavgang.
Floorball.  3+3 på banen på 10 x 20 meter bane.
Håndbold 5+5 på mindre bane.
Fodbold     ude så vel som indendørs, stævner eller turnering
Volleyball - Beachvolley.
Petanque
Golf.  Der er et samarbejde, og kontrakt med Grønhøj Golfklub, så her kan vi nemt starte Firma golf op.

Viborg Familie og Firmaidræt ser som sit mål, at være den der skaber rammerne, og sørger for at faciliteterne er tilgængelige. Holdledere / aktivitetsansvarlige sørger for afviklingen at være den som har kontakten til medlemmerne. Vi ser frem til at den helt rigtige person, med ren straffeattest, kommer og vil være med til at gøre en forskel.

Tage Jensen 20773612, 

viborg1@teamfirmaidraet.dk