Flügger andelen - rabat og foreningsstøtte

Handl i din lokale butik

Har du et malerprojekt indenfor eller udenfor 🎨, du skal handle ind til, så kan du støtte vores lokale forening, Viborg Familie- og Firmaidræt, samtidig 😁
Opgiv koden/kontonummeret 648242, når du handler hos den lokale Flügger-butik.
Så støtter du vores forening (med 5% i foreningsstøtte - læs betingelser her), og dermed kan vi fortsætte med at udvikle vores aktiviteter og events til glæde for dig og dine kolleger, venner og familie 🫶.
Så smut ind omkring Flügger og gør en god handel.
Kampagne 19.-23. juni 2024:

19. - 23. juni 2024 er der Flügger Andelen-dage i de lokale Flügger butik.
I denne periode, giver andels-kontoen 30 %* rabat, og der optjenes 5 % foreningsstøtte. Oplys, at du er en del af Viborg Familie- og Firmaidræt, eller brug kontonummeret.

Gælder ikke fast lav pris, Outlet-kategorien og i kombination med andre tilbud og rabatter.

OBS: Optjening af foreningsstøtte kan ske hele året rundt - rabatten varierer blot (kampagner oplyses løbende).
Vidste du at...

Vi har modtaget støtte fra Anders Brøndums Velgørende Fond og Nordea Fonden til skift af klæde på vores billardborde.

Tusind tak for støtten!