Kollegakampen vender tilbage! 

I uge 41 hver år

Igen i år står vi, sammen med Dansk firmaidræt, klar til at sætte vores præg på Danskernes motionsuge, og det skal være i fællesskab med jer! Vi kommer ud med 6 forskellige aktiviteter, og i skal blot møde op med jeres gode humør! 

Til hver runde kan der være 6 hold, af 4-8 personer. Skulle deltager interessen bliver stor, så supplere vi naturligvis med flere runder!

Aktiviteterne vi bringer har fokus på samarbejde og det er noget alle kan være med til. De lyder som følgende:

Beskrivelse af aktiviteter:

Floorball: Præcisions skud i et floorballmål. Hver gang bolden rammer et af de 5 huller i det udspændte lærred, er der point. Det gælder om at indsamle flest point indenfor tidsrammen.

Padelbong: Med inspiration fra padel tennis, er padelbong opstået. Der opstilles 6 spande i pyramideform. Deltagerne skal nu på skift skyde en padelbold i en spand med et padel bat. Hver gang der skydes i, fjernes en spand, så det bliver sværere og sværere. Når alle 6 spande er ramt, er der scoret 7 point og de 6 spande stilles op igen. Det gælder om at indsamle flest point indenfor tidsrammen

Balle bold: En deltager med velcrovest på, skal gribe bolde fra en kaster på holdet, der har blindebriller på. Hver grebet bold givet 1 point. Holdets deltagere roterer mellem kaste/gribe opgaverne. Det gælder om at indsamle flest point indenfor tidsrammen.

Stigegolf: Der opstilles en stigegolf-trappe. Hver deltager får nu 3 bolas, der kan scores henholdsvis 3,2 eller 1 point, afhængig af hvilket trin man rammer. Det gælder om at indsamle flest point indenfor tidsrammen.

Boccia: Der opstilles en curling inspireret bane med en målplade. Hver deltager kaster nu 2 bocciabolde. Der gives point ud fra alle boldenes endelige placering. Det gælder om at indsamle flest point indenfor tidsrammen.

Labyrintbanen: 4 deltagere fra et hold står sammen og holder en labyrint plade. Det gælder om hurtigst muligt at få kuglen fra start til slut. For hver gennemført bane gives der point. Det gælder om at indsamle flest point indenfor tidsrammen.  

Alle aktiviteter udføres på tid, 6 minutter konkurrence tid. Der roteres mellem alle holdets deltagere under aktiviteter. 

Har du spørgsmål eller brug for mere praktisk information? - eller er i klar til at deltage, ?`

Så kontakt Tage Jensen for mere information. Kontaktinformationer i højre spalte her på siden. 

Vi glæder os til at være aktive sammen med jer :) 

 

Kollegakampen uge 41 2024

Tilmelding
Tilmeldingen er overstået

Tage Jensen
Formand
Vidste du at...

Vi har modtaget støtte fra Anders Brøndums Velgørende Fond og Nordea Fonden til skift af klæde på vores billardborde.

Tusind tak for støtten!