Generelt

Turneringen kort beskrevet:

 • Indendørs double-turnering
 • For makkerpar (kolleger, venner eller lign.), som repræsenterer en arbejdsplads i Viborg Kommune
 • Parret kan være m/m, k/k eller m/k
 • Niveauopdelt: Begyndere (1.0-1.5), Let øvede (2.0-2.5), Øvede (2.5-3.5)
 • En padelturnering med fokus på:
  • Kollegaskab/venskab – smil på læben, hygge og netværk.
  • Motion – lidt sved på panden og gode jævnbyrdige padelkampe.

Regler og fairplay

I turneringen spiller vi overvejende efter de gældende padelregler fra Dansk Padel Forbund. Der er dog nogle regler, der gælder specifikt for denne turnering – såsom pointsystem og tid. Dette står forklaret i beskrivelsen for de indledende runder, delfinaler eller mesterskabsstævnet.

Det forventes, at alle deltagere udviser fairplay. Ved tvivls skøn spilles pointet om. Afvikl kampene i en god tone.

Deltagere (par/hold)

Hvem kan deltage?

Turneringen henvender sig:

 • Fortrinsvist til kolleger, der har arbejdsmæssig relation (samme arbejdsplads eller Business-to-Business)
 • Til venner, faste makkerpar eller lign.
  • Dette åbner vi op for fra 2. afdeling 2024 og frem, da vi har efterfaret, at det kan være svært at danne par med en kollega fra samme arbejdsplads, i samme niveau.

Ved tilmelding skal holdnavnet være navnet på minimum én af deltagernes arbejdsplads. I tilfælde af flere hold fra samme arbejdsplads angives forskellen mellem holdene med tal eller afdeling. 

Læs nærmere længere nede under ”Tilmelding, betaling og afbud”, hvad I skal gøre, hvis én eller begge deltagere på holdet bliver forhindret i at deltage, f.eks. ved sygdom eller skade.

Der er ikke en kønsmæssig opdeling.
Et par kan både være mand/mand, kvinde/kvinde og mand/kvinde.

Niveauopdeling

Ved tilmelding angives parrets generelle niveau - det er altså op til jer, når I tilmelder jer, at vurdere jer selv bedst mulig ift. nedenstående beskrivelser.
Vi kører med tre niveauer med følgende primære målgrupper og beskrivelser (ændringer lavet d. 5. april 2024):

Begyndere (niveau 1.0-1.5)

 • Du har ingen erfaring med padel og er helt ny i sporten.
 • ELLER Du har spillet nogle få gange og har en grundlæggende forståelse af reglerne. Du har endnu ikke helt mestret brugen af glasvæggene og har svært ved at initiere dueller. Din spilkontrol og basis teknik skal stadig udvikles.

Let øvede (niveau 2.0-2.5)

 • Du spiller med en vis kontrol og begynder at bruge glasvæggene mere effektivt. Hvis du har erfaring fra andre ketchersportsgrene, kan du drage fordel af det. Du kan deltage i kampe med længere dueller, når du møder spillere på dit eget niveau.
 • ELLER Du har udviklet en taktisk forståelse for spillet og er i stand til at bruge forskellige padelslag i løbet af en kamp. Du er i stand til at følge med i tempoet i spillet og spille godt i Americano-stilen.

Øvede (niveau 2.5-3.5)

 • Du har udviklet en taktisk forståelse for spillet og er i stand til at bruge forskellige padelslag i løbet af en kamp. Du er i stand til at følge med i tempoet i spillet og spille godt i Americano-stilen.
 • ELLER Du spiller regelmæssigt og har god kontrol og sikkerhed i størstedelen af din spillestil. Dog forekommer der stadig nogle uprovokerede fejl i dit spil, og du har en tendens til at være for aggressiv.
 • ELLER Du spiller ugentligt og laver færre uprovokerede fejl i dit spil. Dine dueller bliver længere, og du har en forståelse for taktik og positionering på padelbanen. Du behersker brugen af glasvæggene og kan kontrollere hastigheden i dine dueller.


OBS: Bemærk, at der er et overlap mellem Let øvede og øvede ved niveau 2.5 - her må man altså selv vurdere, om ens niveau læner sig mere op ad 2.0 eller 3.0/3.5.
Derudover vil arrangørerne arbejde på at udvikle et koncept for spillere i niveau +3.5.

 

Forplejning og goodiebag

Viborg Padels samarbejdspartnere vil stå for let aftensmad, drikkevarer og ”snack”-bord.
RedOffice Konpap A/S Viborg har været så venlige at sponsorere lidt forskelligt til en goodiebag, man får i den indledende runde.

 

Tilmelding, betaling og afbud

Tilmeldingen er først til mølle. Tilmelding foregår gennem vores tilmeldingssystem på hjemmesiden under fanen 'Tilmelding til Viborg Firma Padel’. Betaling sker som udgangspunkt via betalingskort, så oplysningerne kommer direkte ind i vores system.

Tilmeldingsfrist er som udgangspunkt 7 dage før hver indledende runde (ændring lavet d. 5. april 2024, tidligere var det 14 dages frist).

Ved sygdom, skade eller anden grund til afbud, bedes parret i første omgang selv at finde én eller to afløsere/udskiftere. Lykkes det ikke, meldes afbuddet hurtigst muligt til arrangørerne – pengene bliver ikke refunderet.

Deltagelse i flere afdelinger

Man må gerne tilmelde sig i flere afdelinger i løbet af et år.
Man må bare ikke deltage i mere end én indledende runde i samme afdeling.

Venteliste

Hvis alle pladser med de 24 par pr. indledende runde bliver optaget, oprettes venteliste.

 

Vidste du at...

Vi har modtaget støtte fra Anders Brøndums Velgørende Fond og Nordea Fonden til skift af klæde på vores billardborde.

Tusind tak for støtten!